Kecskemét, Halasi út 14. 76 / 500 - 269, 30 / 399 - 4373 E-Mail: info@addico.hu

Rólunk

Magunkról


Cégünk fő profilja az előregyártott műanyag vízmérő aknák gyártása. A vízmérő aknák a talaj és a talajvíz okozta mikrobiológiai és vegyi korrózióval szemben ellenállóak; könnyen, gyorsan telepíthetők; teljes vízzáróságot biztosítanak, és a helyi vízszolgáltató igényei szerint alakíthatók ki.

Vízmérő aknákon túl egyéb műanyag tartályok gyártásával is foglalkozunk, melyek számos területen kiváló alternatívának bizonyulhatnak az alkalmazott anyagok kedvező tulajdonságainak és a gyártási technológiának köszönhetően. Ezen tartályok alapanyaga konfekcionált polietilén vagy polipropilén lemez, az igénybevételnek és a méretnek megfelelő falvastagsággal. Kedvező fizikai tulajdonságaikból adódóan ellenállnak a savaknak, lúgoknak, oldószereknek, egyéb agresszív közegeknek. Megfelelő telepítés mellett igen hosszú élettartamúak. A hegesztési varratok forrógázos extrúziós hegesztéssel készülnek, így azok terhelhetősége megegyezik az alapanyag tulajdonságaival. A könnyű megmunkálhatóság eredményeképpen a berendezések a különböző igényekhez optimálisan alakíthatóak.


Szakmai gárdánk közel tíz éves tapasztalata a biztosíték, hogy minden megrendelőnk az igényeinek megfelelő, kedvező ár-érték arányú terméket vehet át tőlünk.

Termékeinket az É-41/2011 számú ÉME engedély előírásai alapján készítjük.
A hegesztési varratok kivitelezése az MSZ EN 13067:2003 szabványnak megfelelő hegesztési eljárással készül (Tanúsítvány azonosító: 0118111505).

Az alapanyagaink élelmiszeripari minősítéssel rendelkeznek.

Tartályaink alapanyaga: a polipropilén

A műanyag napjaink egyik legelterjedtebb alapanyaga. Visszaköszön a háztartásokban, a mindennapi használati tárgyainkban is. Alacsony előállítási költségeinek köszönhetően mára szinte minden területen jelen van.
A polipropilén látszólagos egyszerűsége ellenére számos előnnyel is rendelkezik: ilyen a jó megmunkálhatóság, a kiváló vegyszerellenállás, a jó hegeszthetőség és az elektromos szigetelő képesség is. A polipropilén egy színtelen, szagtalan, hőre lágyuló polimer fajta, melyet a vegyipar állít elő, ez a három legelterjedtebb polimerizációs műanyag fajta egyike. Felhasználási területeinek palettája igen széles: alkalmazzák laboratóriumi eszközök gyártásánál, autóiparban, de a textilipar és a csomagolástechnika is régóta használja.
A polipropilénből előállított termékek, így tartályaink is több kedvező tulajdonsággal rendelkeznek. Egy polipropilén felhasználásával készült tartály ellenáll az ütéseknek és a hőnek, kedvező a vízgőzellenálló képessége, alacsony sűrűséggel rendelkezik és a kopással is hatékonyan veszi fel a harcot.

Keressen minket bizalommal és válasszon kiváló minőségű tartályaink közül!

 

Cím: 6000 Kecskemét, Halasi út 14.
Telefon/Fax: 76 / 500 - 269
Mobil: 30 / 399 - 4373
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek, 7.30 - 16.00 óráig
GPS koordináták:
Szélességi fok: 46°53’32” N
Hosszúsági fok: 19°41’14” E
Feliratkozás a hírlevélre