Kecskemét, Halasi út 14. 76 / 500 - 269, 30 / 399 - 4373 E-Mail: info@addico.hu

Jogi nyilatkozat

Webáruházunk oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Amennyiben feltételeink nem elfogadhatók, kérjük ne nyissa meg oldalainkat!

Az Addico Kft, mint az addico.hu üzemeltetőjeként az oldalak használata során a felhasználóktól kapott adatok kezelésénél betartja a vonatkozó törvények és rendelkezések előírásait.

A vonatkozó törvények: 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, 1998 évi VI. törvény az egyének személyes adatainak védelméről gépi feldolgozás során, 2011 évi CVIII törvény elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

addico.hu webáruházban kínált termékek ismertetőjében, leírásában, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár kerül a webáruházba, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, általánosan elfogadott ártól jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "O" Ft-os vagy "1" Ft-os árra. akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

A megrendelések vállalt határidőn belüli történő teljesítéséért mindent megteszünk, de esetleges késések, illetve teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik.

Az Addico Kft., mint a addico.hu webshop üzemeltetője nem vállal semminemű felelősséget az adatvesztésből, a software helyreállításából, állási időből vagy egyéb kiesett munkaidőből eredő, a Vevőnél keletkezett károkért illetve elmaradt haszonért, veszteségért.

Feliratkozás a hírlevélre